Η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, συναντήθηκε, στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, με τον Πρόεδρο του Ομίλου Ιωάννη Μαρωνίτη, με σκοπό να γνωρίσει και να στηρίξει το πολύπλευρο έργο του Ομίλου.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη αποτελεί, πλέον, μέλος του Ομίλου αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση Αθλητισμού και  ΑΜΕΑ του Ομίλου θέλοντας να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του, με επίκεντρο πάντα τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

«Οι εποχές απαιτούν να είμαστε ενωμένοι και να προσφέρουμε ο ένας στον άλλο. Είμαστε ένας λαός που ξέρει να προσπαθεί και να παλεύει στην καθημερινότητά του ενώ παράλληλα προσφέρει και αναπτύσσεται με κάθε δυνατό τρόπο.

Χαίρομαι που αναλαμβάνω την ευθύνη της Διεύθυνσης Αθλητισμού και ΑΜΕΑ και θα αποτελώ μέλος του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Όμιλος ο οποίος τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους συνανθρώπους μας και έχει ως σκοπό την καλλιέργεια της διεθνούς αντίληψης, κατανόησης, συνεργασίας και αλληλεγγύης σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά της UNESCO. Ελπίζω να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο ο Όμιλος και να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι», ήταν τα λόγια της Χριστίνας Τσιλιγκίρη.