Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο του πρώτου λιμανιού της χώρας, Γιάννη Μώραλη.

Μέγα πλήθος και ενθουσιασμός, αλλά και όραμα. Ο Γιάννης Μώραλης έκανε απολογισμό του έργου του στον Πειραιά, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου.

Πολλά ήταν τα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή στην αίθουσα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μεταξύ άλλων στο πλευρό του δημάρχου, αλλά και των υποψηφίων βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με τη ΝΔ, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος έδωσε τη στήριξή του στην ισχυρή ομάδα του Πειραιά και την προσπάθεια του Γιάννη Μώραλη.

Συγκινητική και η ομιλία του Ευάγγελου Μαρινάκη, ο οποίος έδωσε το «παρών» και με έναν ακόμα τρόπο: Δήλωσε ότι θα διεκδικήσει και πάλι την ψήφο των πειραιωτών.

Ο κ. Μαρινάκης, πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2014, ανακοίνωσε την απόφασή του κάτω από τα θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκομένων, τονίζοντας πως την επόμενη ημέρα όλοι καλούμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την επόμενη ημέρα της πόλης και σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν έχει κάποιο προσωπικό όφελος.

«Σήμερα», όπως είπε, «περπαταώ και κοιτάω τον κάθε πολίτη στα μάτια, το συμβόλαιο καρδίας το τήρησα σε όλα τα επίπεδα και με το παραπάνω, και το βλέπουν κι αυτοί που μας αντιπολιτεύονται».