Ήταν επιβεβλημένο και εδώ που τα λέμε… άργησε κιόλας. Εν τούτοις έγινε και φαίνεται πως έχει επέλθει μία ηρεμία. Τα υπόλοιπα θα φανούν στη πορεία. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος λοιπόν, συναντήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (12/04) στο ΣΕΦ με την ομάδα. Με τον Ντέιβιντ Μπλατ, τους συνεργάτες του, τους παίκτες

Ήταν μία συνάντηση που είχαν ζητήσει από τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι ίδιοι οι παίκτες μετά το παιχνίδι με τη Νταρουσάφακα, ώστε να τους λύσουν απορίες και να μιλήσουν για τρέχοντας θέματα της λειτουργίας της ομάδας.

Το ένα, όπως καλά θα καταλάβατε είναι το θέμα με τις πληρωμές (σ.σ. τελευταία φορά πληρώθηκαν, πριν τη Γκραν Κανάρια, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε) και φυσικά όλο αυτό με τη ρευστότητα που έχει επιφέρει καθυστερήσεις.

Οι παίκτες βέβαια ζήτησαν από τους Αγγελόπουλους να μάθουν και τις προθέσεις/αποφάσεις τους αναφορικά με τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, το τι θα γίνει αν δεν μπουν ξένοι διαιτητές και αν δεν αγωνιστούν αλλά φυσικά και το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας του χρόνου στην Αδριατική Λίγκα.

Η συζήτηση κράτησε αρκετή ώρα, έγινε μεγάλη κουβέντα και λύθηκαν πολλές απορίες των παικτών, κάτι που έπρεπε να είχε συμβεί καιρό τώρα.