Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 Ειδικότερα, την Κυριακή και λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία που ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου,  ο Ροδίτης τραγουδιστής βρέθηκε στις πρώτες σειρές των καθισμάτων του συνεδρίου  και συνομιλούσε με την Έλενα Παναρίτη.  Ο Βαλάντης φορώντας ένα μπλε κοστούμι άκουσε τις ομιλίες της Φώφης Γεννηματά και του ευρωπαίου σοσιαλιστή Φρανς Τίμερμανς τις οποίες και χειροκρότησε σαν απλός σύνεδρος.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής στο παρελθόν είχε αυτοπροταθεί για να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα και τον Ιανουάριο του 2017 έδωσε το δικό του ξεχωριστό στίγμα, όταν παρευρέθη στην ορκωμοσία του πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ.

Η παρουσία του αυτή στο συνέδριο του Κιν.Αλ. όπως είναι φυσικό, πυροδότησε εκ νέου τις φήμες που τον θέλουν να φλερτάρει με την πολιτική και με μία θέση στα ψηφοδέλτια του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.