Παρά την χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, για αναβολή της σημερινής συζήτησης το Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (Κ.Α.Σ), στην οποία θα συζητείτο η ανακήρυξη όλης της πόλης του Πειραιά, σε αρχαιολογικό χώρο, το Κ.Α.Σ, προχώρησε κανονικά στη συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος.

Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση δεν προκαλεί μόνο η ασέβεια του ΚΑΣ,  απέναντι στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά κυρίως η στάση των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού "Λιμάνι της Αγωνίας", το οποίο πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι «κυβερνητικές» δημοτικές σύμβουλοι, Μαρία Σταθάκη και Βάνα Μελά από το Λιμάνι της Αγωνίας, αν και χθες στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ψήφισαν υπέρ της αναβολής της σημερινής συζήτησης του Κ.Α.Σ., η στάση τους άλλαξε σήμερα.

Κατά την συνεδρίαση, λοιπόν του Κ.Α.Σ, στην οποία παρίστανται οι δύο δημοτικές σύμβουλοι,δήλωσαν υπέρ της συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος, εφόσον βέβαια ληφθή μια "λογική" ανακήρυξη αρχαιολογικού χώρου,χωρίς να διευκρινήσουν τι εννοούν.

Ποιόν κοροϊδεύουν τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ, τον εαυτό τους, το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, τους κατοίκους του Πειραιά, με αυτήν την ανεύθυνη στάση σε ένα τόσο κρίσιμο και σοβαρό θέμα;