Ένας διαφορετικός από τους συνηθισμένους αγώνες πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Σ.Ε.Φ., όπου η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Marine Tours διοργάνωσαν το φιλικό αγώνα μπάσκετ ALL CEO GAME για τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα".

Στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκαν οι ηγέτες του μπασκετικού Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και πολλά ακόμη ανώτατα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη στήριξη των παιδιών της "Φλόγας".

Όλοι όσοι συμμετείχαν είχαν ένα κοινό σκοπό: να βάλουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους μπορούσαν, καθώς όσο υψηλότερο θα ήταν το τελικό σκορ τόσο μεγαλύτερο θα ήταν το χρηματικό ποσό που θα έδινε η Marine Tours στο Σύλλογο "Φλόγα".

Στην ομάδα των Shooters, οι οποίοι τελικά επικράτησαν με 51-50 των Dunkers, συμμετείχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ το ρόλο του προπονητή ανέλαβαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης. Στον πάγκο των Dunkers, με τους οποίους αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που ήταν πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 17 πόντους, βρέθηκαν οι Βασίλης Σπανούλης - Κώστας Παπανικολάου.

Φυσικά, στο Σ.Ε.Φ. βρέθηκε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος "έλεγχε" τις προπονητικές ικανότητες των τεσσάρων παικτών του Ολυμπιακού. Εκτός από τον Έλληνα τεχνικό, στο φαληρικό γήπεδο έδωσαν το "παρών" επίσης φίλοι και συνεργάτες της Marine Tours, καθώς και αρκετά μέλη του CEO CLUB. Για κάθε επιπλέον θεατή αυξανόταν το συνολικό που θα έδινε η Marine Tours στον σύλλογο "Φλόγα".

Τελικά, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, Κωνσταντίνος Οικονόμου, παρέδωσε στους ανθρώπους της "Φλόγας" μια δωροεπιταγή ύψους 3.000 ευρώ.  Αυτά τα χρήματα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για την αγορά σταθμού ψηφιακής επεξεργασίας ιατρικών εικόνων, για το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία".

Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό παιχνίδι:

Προσφορά αγάπης από τον μπασκετικό Ολυμπιακό στο σύλλογο «Φλόγα» (pics)