Ενόψει των ευρωεκλογών εντείνονται οι διεργασίες σε όλα τα κόμματα για την κατάρτιση ισχυρών ψηφοδελτίων.

Μάλιστα, όπως διαβάσαμε, στον «Πολιτικό Καφέ», του ενθέτου «Secret», της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 2 Μαρτίου, είναι ορατό το ενδεχόμενο στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, για τις ευρωεκλογές να βρίσκονται τρεις Πειραιώτες.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα του «Secret»:

Πριν από δέκα μέρες ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα που επελέγησαν από τον Μητσοτάκη για το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

Τις επόμενες μέρες και περιμένοντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με την ποσόστωση, θα δημοσιοποιηθούν και τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ευρωλίστα. Όσοι γνωρίζουν τις προεργασίες, κάνουν λόγο για πολλά και σημαντικά ονόματα, που εκτός όλων των άλλων πολλοί εξ αυτών θα διαθέτουν και πολιτική εμπειρία. 

Αξιοσημείωτη είναι η πληροφορία που έχει περιέλθει στη διάθεση της στήλης, σύμφωνα με την οποία, εκτός από τον πρώην γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής, Δημήτρη Μελλά. Μάλιστα, όπως αναφέρεται  στο δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει δύο ακόμη Πειραιώτες στο ευρωψηφοδέλτιο. 

Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Ανδρέα Ανδριανόπουλο (σ.σ.: διαθέτει ευρωπαϊκή κουλτούρα και έχει καλή άποψη για τη διεθνή σκηνή) και τον πρώην δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο. 

Κάποιοι λένε ότι οι συγκεκριμένες υποψηφιότητες έχουν ήδη «κλειδώσει» και ότι το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωσή τους. 

Ωστόσο, πριν σφυρίξει ο διαιτητής τίποτα δεν είναι σίγουρο.