Το πρώτο βήμα για να περάσουν στην 4άδα της LEN Euroleague έκαναν τα κορίτσια του Ολυμπιακού το περασμένο Σάββατο. Με μια εξαιρετική εμφάνιση οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να νικήσουν την Σαν Αντρέου στην Ισπανία. Όμως προτού ξανά έρθουν αντιμέτωπες με τις Ισπανίδες στις 9 Μαρτίου, οι «ερυθρόλευκες» έχουν να αντιμετωπίσουν τη Γλυφάδα πρώτα στο Παπαστράτειο στις 2 Μαρτίου και ώρα 17:30.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θέλει να κάνει μια καλή προπόνηση ενόψει του δεύτερου προημιτελικού στη LEN Euroleague. Συνεχίζοντας το σερί νικών που έχει στην 3η φάση της Α1 πόλο Γυναικών. Με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει προβλήματα με απουσίες και υπολογίζει όλες τις αθλήτριές του.

Την αποστολή για το ματς με τον ΑΝΟΓ αποτελούν οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελευθερία Φουντωτού και Ελένη Κανετίδου.