Με καλούς της φίλους από τα χρόνια της νεολαίας βρέθηκε, την Παρασκευή το βράδυ, η υποψήφια Βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Β΄ Αθήνας Νάντια Γιαννακοπούλου.

 Ειδικότερα, η μαχόμενη δικηγόρος βρέθηκε στον ετήσιο χορό της  Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος» στο μουσικό κέντρο ΟΜΑΛΟΣ παρέα με εκλεκτούς φίλους, σβήνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ένταση μίας ακόμα δύσκολης και προεκλογικής εβδομάδας.

  Στην κατάμεστη αυτή αίθουσα όμως ήταν και δύο καλοί της φίλοι από το παρελθόν,  οι οποίοι δίνουν κοινό αγώνα στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου «Αγία Βαρβάρα - Πρώτη Ξανά».  Ο Βασίλης Βόσσος που υπήρξε επί σειρά ετών εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, αλλά και ο Γιώργος Παιδακάκης ο οποίος υπήρξε ιστορικό στέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και πλέον δίνει και αυτός τη μάχη του σταυρού φιλοξένησαν την κυρία Γιαννακόπουλου στο τραπέζι τους και τη σύστησαν στην αμιγώς νεανική και ευπροσήγορη παρέα τους.

Οι τρεις τους έκατσαν δίπλα – δίπλα και πέρασαν αρκετή ώρα μαζί, θυμήθηκαν τα συνέδρια και όλους τους παλιούς και κοινούς τους φίλους.  Γεύτηκαν τα κρητικά εδέσματα. τσούγκρισαν τις παραδοσιακές ρακές τους και είχαν για αρκετή ώρα εποικοδομητική συζήτηση επί παντός επιστητού. Ενώ, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, οι συνδαιτυμόνες του «παραδοσιακού» αυτού τραπεζιού,  ανανέωσαν το ραντεβού τους για να δουν… θέατρο αυτή τη φορά και συγκεκριμένα την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύζυγος της Νάντιας Γιαννακοπούλου και γνωστός ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης.