Ένα σημαντικό κι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού είναι οι άνθρωποι που τίμησαν την ερυθρόλευκη φανέλα, ίδρωσαν για αυτή στο Γ. Καραϊσκάκης, χειροκροτήθηκαν από τους Πειραιώτες και έγιναν πρότυπα για χιλιάδες παιδιά.

 Αυτοί οι ζωντανοί θρύλοι των γηπέδων έχουν εδώ και καιρό το δικό τους σημείο συνάντησης και είναι το μαγαζί Carlito All Day Tapas Bar που βρίσκεται επί της Κολοκοτρώνη 74 στο κέντρο του Πειραιά. Εκεί συχνάζουν και βρίσκουν και τους καλούς τους φίλους από την Προοδευτική, όπως ο Άγγελος Αντωνάκος που  αγωνίστηκε για την ομάδα του Κορυδαλλού όταν εκείνη ήταν επί σειρά ετών στην Ά εθνική.

Ένα τέτοιο πηγαδάκι μεταξύ των παλαιμάχων στήθηκε και σήμερα το μεσημέρι μεταξύ του Παναγιώτη Κελεσίδη, του Σταμάτη Συρίγου, του Χρήστου Ξανθόπουλου και του Γιάννη Φουράκη οι οποίοι βρέθηκαν στο γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι και έκατσαν μαζί με την Ολυμπιονίκη και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με το συνδυασμό του Γιώργου Σταυρούλα Αντωνάκου η οποία όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το peiraiasnews.gr στηρίζεται σε αυτή τη νέα εκλογική της μάχη και στη σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας που έχει από μικρό παιδί με τους άσσους των γηπέδων, καθώς όντας και η ίδια κόρη ποδοσφαιριστή γνωρίζει αυτή την παρέα και τα κατορθώματα της στους αγωνιστικούς χώρους από πρώτο χέρι.