Σοκ στην τοπική κοινωνία του Πειραιά έχει προκαλέσει το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Σαχτούρη, όπου βρέθηκε το πτώμα ενός 79χρονου άνδρα

Οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν από την αρχή της έρευνας τη γυναίκα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και την οποία προσήγαγαν και ανέκριναν. Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος, η 50χρονη «ήταν από τη Χιλή και είχαν σχέση» με τον δολοφονημένο άνδρα.

Στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Γεραφέντης  ανέφερε ότι η 50χρονη ομολόγησε την πράξη της, καταφέρνοντας πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα του 79χρονου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ζευγάρι είχε τσακωθεί την προηγούμενη νύχτα και ο καυγάς τους συνεχίστηκε και σήμερα. Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε, είπε ότι το θύμα «προσπάθησε να την τραυματίσει με μαχαίρι, αλλά εκείνη κατάφερε να του το αποσπάσει και με αυτό να τον τραυματίσει θανάσιμα».

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η κόρη του θύματος ήταν αυτή που κινητοποίησε τις Αρχές, καθώς  παρά τις επανειλημμένες κλήσεις της ο πατέρας της δεν της απαντούσε και για τον λόγο αυτό -συνοδεία αστυνομίας- μετέβη στο διαμέρισμα της οδού Σαχτούρη 25 στον Πειραιά, όπου και βρέθηκε το πτώμα του άνδρα και η 50χρονη σε διπλανό δωμάτιο, σε κατάσταση σοκ.

Στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε επίσης ότι η Χιλιανή είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.