Την Τετάρτη το βράδυ, στις 20:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το τρίτο φετινό των δύο ομάδων στο Μαρούσι. Αλλά ένα ματς που δεν έχει καμία σχέση με εκείνα που προηγήθηκαν εκεί, φέτος, για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα, αντίστοιχα. Είναι μια άλλη... ιστορία, μια άλλη υπόθεση αυτό το ματς. Είναι ματς που ουσιαστικά κρίνει έναν τίτλο.

Κι αυτό διότι, χωρίς να θέλει κανείς να υποτιμήσει είτε τον ΠΑΟΚ, είτε την Κύμη που θα αναμετρηθούν στον άλλο ημιτελικό, όποιος περάσει από το ζευγάρι αυτό έχει πάρα πολλές πιθανότητες για να κατακτήσει τον τίτλο. Μισός τίτλος είναι αυτό το ματς στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων κι αυτό το γνωρίζουν καλά, άπαντες, στον Θρύλο.

Με τη γνώση από τα δύο πρώτα ματς όπου υπήρχαν πολλά κακώς κείμενα, οι «ερυθρόλευκοι» από τη Δευτέρα θα φορτσάρουν για τον ημιτελικό της Τετάρτης. Με στόχο να εμφανιστούν όσο πιο δυνατοί γίνεται. Με στόχο να μην επαναληφθούν τα λάθη των δύο προηγούμενων, φετινών ματς, σε αυτό το γήπεδο. Με στόχο να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, για να έρθει η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.