Η ιστορία ξεκινάει από ατα παλιά και αποδεικνυέται πως έχει και σύνεχεια για τα γαλάζια στελέχη στον Πειραιά. 

Αφορμή για αυτή την διαπίστωση στάθηκε η κοινή εμφάνιση της γνωστής δόξας του ελληνικού αθλητισμού Σταυρούλας Αντωνακου και συνάμα υποψηφίας περιφειριακής συμβούλου, στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη, μαζί με τους Ευάγγελο Μεϊμάρακη και Γιάννη Κουλιζάκο.

Ο κ. Μεϊμαράκης είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΟΝΝΕΔ και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ για πολλούς αποτελεί την "ψυχή" του κομματος. Ο κ. Κουλιζάκος με τη σειρά του έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πολιτευτής στην πατρίδα του Λακωνία.   

Αμφότεροι βρέθηκαν στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ της Β΄Πειραιά και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στη Νίκαια, όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του peiraiasnews.gr σε ένα καφέ να μιλάνε για αρκετή ώρα μεταξύ τους, να σχολιάζουν το πολιτικό σκηνικό, έτσι όπως αυτό διαμορφώνεται και να έχουν στην παρέα τους και την Σταυρούλα Αντωνάκου, μία ολυμπιονίκη της υδατοσφαίρισης και μία γυναίκα που ασχολείται καθημερινα με τα κοινά του Πειραιά, η οποία βαδίζει από νίκη σε νίκη στην πολιτική και όπως δείχνει και η φωτογραφία, έχει μία παράδοση να συνεχίσει...