Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού,  που πραγματοποιήθηκε  σήμερα στον   Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε ότι «οι  ετήσιες εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων της πόλης μας  είναι  μια ευκαιρία να συναντηθούμε με ανθρώπους που δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε καθημερινά». Χαρακτήρισε πολύ σημαντική την επαφή με συλλόγους του Πειραιά, με τους οποίους, όπως είπε, υπάρχει μια καλή συνεργασία, όπως είναι ο Αντώνης Στελλιάτος και ο Γιώργος  Βερνίκος. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους το 2019 να είναι μια καλή χρονιά.

Από τον Δήμο Πειραιά παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου και κ. Γιάννης Μελάς.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας του  Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Πειραιώς, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ.

Στην εκδήλωση του Συνδέσμου, που πλαισίωσε μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, παρέστησαν από τον Δήμο Πειραιά οι  Αντιδήμαρχοι κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου και  κ.κ. Γιάννης Μελάς και Κυριάκος Σιγαλάκος.

Χθες, ο κ. Μώραλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη» του Πειραϊκού Συνδέσμου.  

Από τον Δήμο Πειραιά στην εκδήλωση παρέστησαν οι  Αντιδήμαρχοι κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου και κ. Παναγιώτης Καλογερόγιαννης και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου.