Ιστορική και συνάμα πολύ δύσκολη «μάχη» δίνει την Κυριακή η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Ο Θρύλος υποδέχεται (15:45, live στο gavros.gr/CS9) την πανίσχυρη Νέξε στο κλειστό του Ρέντη, στο πρώτο ματς για τη φάση των «32» του EHF Cup.

Κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, λοιπόν, από την Κροατία, οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να έχουν ένα πλεονέκτημα στον επαναληπτικό. Γνωρίζουν ότι με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό τους, μπορούν να κερδίσουν κάθε ομάδα. Κάτι που θέλουν και σήμερα, απέναντι σε μία ομάδα με μπάτζετ 7.000.000 ευρώ!

Με τον προπονητή του Θρύλου, Γιώργο Ζαραβίνα, να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Λιάπη, ενώ η συμμετοχή του Γρηγόρη Σανίκη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι την «ερυθρόλευκη» αποστολή απαρτίζουν οι Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος και Μάρκος Τερλέσκι.

** Να σημειωθεί ότι στην αναμέτρηση κόντρα στη Νέξε ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο Ρέντη για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.