Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup έκανε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι, καθώς νίκησαν με 3-0 σετ την Ντιεκίρχ στο κλειστό του Ρέντη.

Οι Πειραιώτισσες ήταν ασταμάτητες κόντρα στις φιλοξενούμενες και εξασφάλισαν το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Λουξεμβούργο, στις 15 Νοεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, τα κορίτσια του Θρύλου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Με το ματς να μην χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση. Και αυτό διότι οι Πειραιώτισσες δεν συνάντησαν καμία απολύτως δυσκολία απέναντι στην ομάδα του Λουξεμβούργου. Τεράστια η διαφορά των δύο ομάδων! Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σετ με 25-5, το δεύτερο με 25-2 και το τρίτο με 25-12. Κάτι που τα λέει όλα! Σε ένα ματς που είχε διάρκεια περίπου 55 λεπτά. Ούτε μία ωρα!

Απόλυτη κυριαρχία από τις τρεμπλούχες, οι οποίες έδειξαν με το «καλημέρα» τις διαθέσεις τους για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τις αθλήτριες του. Ο Σέρβος τεχνικός χρησιμοποίησε όλα τα κορίτσια του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Τα σετ: 25-5, 25-2, 25-12