Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού, το βράδυ της Παρασκευής (09/11, 21:00) στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είναι ένα ακόμα δύσκολο ματς. Μην ξεχνάμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει ήδη τρία δύσκολα ματς μακριά από το ΣΕΦ.

Έχουν πάει ήδη δύο φορές στη Μόσχα για να αγωνιστούν κόντρα στην Κίμκι και την ΤΣΣΚΑ, αλλά και στη Βιτόρια για να αναμετρηθούν με την Μπασκόνια. Τουλάχιστον, αυτή τη φορά δεν έχουν ταξίδι και μετακίνηση. Αλλά για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Το ματς στο ΟΑΚΑ δεν είναι σε καμιά περίπτωση πιο δύσκολο από εκείνο στη Μόσχα.

Απλά οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό έχουν ιδιαιτερότητες. Αυτή είναι η ουσία, αυτό είναι το σημείο στο οποίο μπορεί να σταθεί κανείς. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν και στη Μόσχα με την Κίμκι και την ΤΣΣΚΑ, αλλά και στη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια πώς μπορούν να κάνουν καλά ματς μακριά από το ΣΕΦ.

Το σίγουρο είναι ένα. Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα «διαβάσει» καλά τον αντίπαλο με το επιτελείο του και θα προετοιμάσουν όπως πρέπει τον Ολυμπιακό για να πάει στο ΟΑΚΑ και να διεκδικήσει μια ακόμα νίκη εκεί, στην Ευρωλίγκα.