Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις πιο σέξυ γυναίκες στον πλανήτη, η οποία κατάφερε να περάσει τη δική της μόδα, αλλά και να φέρει στις πρώτες προτιμήσεις των ανδρών τις γυναίκες με καμπύλες και τα... πλούσια προσόντα! Παρόλα αυτά έχει δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες, σχετικά με τον τρόπο που προτιμά να διαφημίζεται και να ξεπουλά την προσωπική της ζωή για να μένει στην επικαιρότητα.

*** Κιμ Καρντάσιαν... μια όαση στην έρημο (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Πέρα από το lifestyle, τα homemade video και τα reality show, η Kim Kardashian φροντίζει να κρατά πάντα τους θαυμαστές της σε... εγρήγορση, κάνοντας επίσημες φωτογραφίες και ποστάροντας καυτές πόζες γυμνού ή ημίγυμνου περιεχομένου, "σερβίροντας" απλόχερα στον φακό τα υπερπληθωρικά της κάλλη!

Αυτό φρόντισε να κάνει και τώρα η καυτή Kim, η οποία αναπολεί το εντυπωσιακό κορμί της πριν τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

*** Η Kim Kardashian αποκάλυψε το μυστικό της για στητό και εντυπωσιακό ντεκολτέ (ΦΩΤΟ)

Συγκεκριμένα, "ανέβασε" στα προφίλ που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άγνωστες φωτογραφίες από μια παλαιότερη φωτογράφισή της με γούνινο μπικίνι στα χιόνια, "ανεβάζοντας" και το ηθικό των ανδρών.

Το εν λόγο πρότζεκτ μπορεί να μην εντυπωσίασε βάσει της ιδέας, αλλά οι ανέκδοτες πόζες από τα backstage που είδαν (ευτυχώς) το φως της δημοσιότητας, θυμίζουν σε όλους μας τους λόγους που η λατρεμένη μας Kim έγινε διάσημη. Και αυτούς τους λόγους σίγουρα θα τους κατανοεί κάποιος άνδρας που... σέβεται τον εαυτό του.

Απόλαυσε την... ακαταμάχητη "πίσω κίνηση" της Kim με στρινγκ να λιώνει τα χιόνια: