Η pret a porter 5226 by Celia Kritharioti, εμπνέεται από το μάτι και την θετική του ενέργεια, η οποία είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε. Ένα μπουκέτο πανέμορφα κορίτσια και αγόρια, φοράνε τα πιο όμορφα και comfy hoodies με κεντημένα evil eyes.

 

Mε τη διαφορετική, αλλά εξίσου υπέροχη, νέα συλλογή Stay home by Celia Kritharioti μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε χρηστικά δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, ρούχα ειδικά σχεδιασμένα αλλά με στιλ.

 

Στη νέα συλλογή βρίσκουμε άνετα βελούδινα και βαμβακερά hoodies και φόρμες σε υπέροχα χρώματα, σε κόκκινες, μαύρες και γκρι αποχρώσεις. Σε αρκετά από αυτά υπάρχει και το χειροποίητο κεντητό μάτι, που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

 

Φυσικά από μια τέτοια συλλογή δε θα μπορούσαν να λείπουν τα ζεστά κασκόλ και τα σκουφιά, αλλά και το must item της εποχής, μοντέρνες βαμβακερές μάσκες για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη.

 

Φροντίζουμε να παραμείνουμε όμορφες με τα νέα homewear κομμάτια από τη κολεξιόν 5226, τα οποία θα βρείτε αποκλειστικά στο e-shop.

 

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος οίκος μόδας της Ελλάδας, είναι συνώνυμο της κομψότητας κι έχει κτίσει μια πολύ καλή σχέση με δεκάδες celebrities από τη διεθνή σόουμπιζ, που εμπιστεύονται το brand για κάθε glamorous εμφάνισή τους.

Υπό τους ρυθμούς του αγαπημένου τραγουδιστή Αναστάσιου Ράμμου, ο οποίος εμφανίστηκε on stage με το τραγούδι, Waterlmelon sugar high, συνόδευσε το

Tα hoodies είναι η πιο cool φετινή τάση, τα αγαπάμε γιατί είναι άνετα, ζεστά και μπορούμε να τα φοράμε όλες τις ώρες της ημέρας. Και φυσικά, δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα συνδυάσεις με τζίν ή κολάν, αλλά μπορείς να το βάλεις ακόμη και με μια sexy mini φούστα, αναλόγως το look που προτιμάς.

Η συλλογή 5226 Stay home by Celia Kritharioti περιλαμβάνει άνετες, βελούδινες, βαμβακερές φόρμες και hoodies σε όλες τις αποχρώσεις, μια σειρά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές,  ανεπιτήδευτα κομψή για να είσαι πάντα on-trend. Από μια τέτοια συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζεστά κασκόλ, τα σκουφιά αλλά και το must item της εποχής, μοντέρνες μάσκες για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.

Τα κομμάτια από τη υπέροχη κολεξιόν 5226 θα τα βρείτε αποκλειστικά στο eshop.

https://www.celiakrithariotieshop.gr/el/products/hoodies/?gen=women

Οι δημιουργίες του διάσημου ελληνικού οίκου καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν σε κάθε show, εκπροσωπώντας επάξια την ποιότητα τους, που είναι και το συνώνυμο του Celia Kritharioti Couture. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό Celia Kritharioti.