Υπάρχουν πολλά ανεξήγητα σημεία που ίσως αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας πάνω στην πληθωρική και ζουμερή Kim Kardashian. Μια περσόνα που φημίζεται για τα τεράστια οπίσθιά της, αλλά και για το μεγάλο στήθος της.

Πως καταφέρνει όμως να το κρατά πάντα στητό - παρά τα αποκαλυπτικά ρούχα που φοράει πολλές φορές - σε δημόσιες εμφανίσεις της; Ειδικά εκείνα που σε κάνουν να καταλαβαίνεις ότι δεν φοράει σουτιέν.

*** Διαβάστε και αυτό: Κιμ Καρντάσιαν... μια όαση στην έρημο (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Αποκαλυπτικά ρούχα σαν αυτά:

Kim Tao E 490x658

spl1225327_008.jpg

Ίσως αναρωτιέστε πώς στέκεται αυτό το στήθος τόσο καλά, πώς και δεν γίνονται ατυχήματα ή πόσο άβολο είναι να φοράει κάτι τέτοιο και να κινείται δημοσίως.

Η Κιμ Καρντάσιαν μας δείχνει τι συμβαίνει μέσα από το μπούστο της

Η 35χρονη τηλεπερσόνα αποκάλυψε μετά από καιρό το... μυστικό της, που κάνει το στήθος της να είναι πάντα στητό!

"Πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας! Είναι το μυστικό μου τέχνασμα για να έχω τέλειο μπούστο στις εμφανίσεις μου. Τους βάζετε ταινία και είναι σούπερ τονωμένα! Χρειάζεται προσπάθεια μέχρι να τα καταφέρετε αλλά πιστέψτε με αξίζει τον κόπο! Χρησιμοποίησα όλα τα είδη ταινιών που υπήρχαν, από ταινία που συσκευάζουμε πράγματα, μονωτική ταινία μέχρι και διπλής όψης ταινία, η χαρτοταινία όμως είναι η καλύτερη που βρήκα. Κολλάει καλύτερα από όλες! Φροντίστε να μην έχετε λοσιόν ή λαδάκια στο σώμα σας, στεγνώστε καλά ώστε να πετύχετε τη σωστή ανόρθωση στο στήθος σας. Απλά, προετοιμάστε τον εαυτό σας για τη στιγμή που έρθει για να το αφαιρέσετε!!!", συμβουλεύει η Kim... 

Μάλλον η φάση είναι: "Don't try this at home"...

Η Κιμ Καρντάσιαν μας δείχνει τι συμβαίνει μέσα από το μπούστο της

Η Κιμ Καρντάσιαν μας δείχνει τι συμβαίνει μέσα από το μπούστο της