Πλήθος κόσμου, πάνω από 420 άτομα ανταποκρίθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Β’ Πειραιά του Κινήματος Αλλαγής, στον Κορυδαλλό.

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις και έντονο παρασκήνιο αναπτύχθηκε ενόψη των ψηφοδελτίων των Εθνικών Εκλογών και των συνδυασμών των Δημοτικών Παρατάξεων, σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα έλαβαν χώρα ενδιαφέρουσες ζυμώσεις και τοποθετήσεις.  

Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν, ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι Βουλευτές, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων της β’ Πειραιά και της Περιφέρειας, τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και εκπρόσωποι των τοπικών οργανώσεων των Κομμάτων που απαρτίζουν το Κίνημα Αλλαγής. 

Ανάμεσα στα στελέχη που παραβρέθηκαν ήταν ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, ο εκπρόσωπος τύπου του νέου φορέα Παύλος Χρηστίδη, ο πρώην βουλευτής της Α Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, ο αναπληρωτης εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του κομματος Σταμάτης Μαλέλης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης.