Στο νέο τεύχος Οκτωβρίου: Παρουσιάζουμε τη νέα γενιά των premium ηλεκτροκίνητων μοντέλων από τις Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Rimac, Tesla. Οδηγούμε τη νέα Jaguar I-PACE. Δοκιμάζουμε το νέο KIA Ceed 1.4 T-GDI 140PS και το Ford Focus σε εκδόσεις βενζίνης και diesel.

Μαζί

O 3ος τόμος της εκπληκτικής σειράς βιβλίων «3.000 ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΙΣ, από την αρχαιότητα ως και σήμερα»

 

Από πού προήλθαν οι λέξεις και οι φράσεις που χρησιμοποιούμε συχνά στον καθημερινό μας λόγο, χωρίς καν να τις πολυσκεφτούμε; Γιατί έμειναν παροιμιώδεις; Ποιος τις πρωτοείπε, πώς γεννήθηκαν, ποια είναι η πραγματική τους ερμηνεία αλλά και πώς χρησιμοποιούνται σωστά στον γραπτό και τον προφορικό λόγο; Στη μοναδική αυτή νέα, εμπλουτισμένη και εύχρηστη έκδοση, ερμηνεύονται και επεξηγούνται 3.000 παροιμιώδεις λέξεις και φράσεις που ξεκίνησαν από τους αρχαίους χρόνους, πέρασαν από τη ρωμαϊκή εποχή, το Βυζάντιο, τη νεοελληνική γραμματεία και τη λαογραφία και έφτασαν ως τις μέρες μας. Το αξιοθαύμαστο αυτό εκδοτικό επίτευγμα σε, είναι ένα αυθεντικό και πρότυπο έργο, που εντυπωσιάζει με την πληρότητα του υλικού, καρπός βαθιάς επιστημονικής έρευνας πολλών ετών και αμέτρητων πηγών, απαραίτητο σε κάθε σύγχρονο Έλληνα που θέλει να ανακαλύψει τα κρυμμένα μυστικά και τη μαγεία της ελληνικής γλώσσας! 
Αυτή την εβδομάδα μη χάσετε τον τρίτο τόμο της σειράς!

Και μόνο με την απλή έκδοση των 2€ 
 

Τα Best Seller Βιβλία του Δημήτρη Γηργοράκη για να επιλέξετε!

 

«Νικήστε τα αυτοάνοσα», ο 2ος τόμος:

Μάθετε ποια είναι η κατάλληλη διατροφική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά κάθε αυτοάνοση διαταραχή! Το δεύτερο μέρος της τρίτομης σειράς «ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ» προσφέρει σημαντικές διατροφικές οδηγίες για την ουσιαστική αντιμετώπιση δύο μεγάλων ομάδων αυτοάνοσων διαταραχών όπως είναι οι ρευματικές παθήσεις και οι νόσοι του γαστρεντερικού, αλλά και για το διαβήτη τύπου 1. Αναφορικά με τα ρευματικά αυτοάνοσα παρουσιάζονται η ρευματοειδής αρθρίτιδα, το σύνδρομο Sjögren, ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκοw, η ρευματική πολυμυαλγία, το συστηματικό σκληρόδερμα και η ινομυαλγία. Σχετικά με τις αυτοάνοσες παθήσεις του γαστρεντερικού, προσεγγίζονται η αυτοάνοση γαστρίτιδα, η κοιλιοκάκη η νόσος του Crohn και η ελκώδης κολίτιδα. Είναι βέβαιο πως η επιστήμη της διαιτολογίας - διατροφολογίας μπορεί να προσφέρει στις παραπάνω περιπτώσεις μια πολύ σημαντική βοήθεια στην περιεκτική αντιμετώπισή τους. Ανακαλύψετε την κατάλληλη για κάθε περίπτωση διατροφική αγωγή και προστατεύστε αποτελεσματικά την υγεία σας.

ή 
Η επαναστατική μεταβολική δίαιτα RESTART για να χάσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τα περιττά κιλά των διακοπών.

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης αποκαλύπτει τα μυστικά της επαναστατικής δίαιτας που θα ξεμπλοκάρει και θα επανεκκινήσει τον μεταβολισμό σας και θα σας βοηθήσει να χάνετε 3 με 4 κιλά την εβδομάδα, χωρίς να πεινάσετε! Περιλαμβάνει:
• Αναλυτικά μενού για κάθε μέρα. Πρωινό – Μεσημεριανό – Βραδινό – Χυμοί αποτοξίνωσης
• 28 συνταγές που επανεκκινούν τον μεταβολισμό σας
• Μυστικά και tips για πιο γρήγορες καύσεις λίπους
• Οι διατροφικές παγίδες που σας προσθέτουν βάρος