Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη αναμένονται την Τετάρτη με ενισχυμένους βόρειους ανέμους στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στα βόρεια από 16 έως 28 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 17 έως 27 βαθμούς, από 22 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο και τον Πατραϊκό Κόλπο μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια στην Αττική με τη θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.