Τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, πυκνότερες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο όπου κατά περιόδους θα εκδηλώνονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αναμένονται την Πέμπτη.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί στα βόρεια και κεντρικά από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά και νότια από 17 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 28 βαθμούς, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και την Κρήτη από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις και σταδιακή μικρή εξασθένηση σε όλες τις περιοχές από τις απογευματινές ώρες. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου όπου θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 μποφόρ, Στο Ιόνιοι οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν πρόσκαιρα σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν τοπικά σε μέτριους 5 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές στα βόρεια και δυτικά της Αττικής. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.