Δυστυχώς, τους 99 έφτασαν τα θύματα στο Μάτι. Δεν είναι απλά ένας αριθμός, ούτε μια ακόμη ζωή που χάθηκε στο Μάτι. Είναι η 26χρονη Ελισάβετ που έδωσε γενναία μάχη για 51 ημέρες στην Εντατική όπου νοσηλεύονταν με βαριά εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά της και ταξίδεψε νωρίς για την γειτονιά των αγγέλων. Εκεί θα συναντήσει και την μητέρα της, η οποία ένα μήνα πριν παραδόθηκε και εκείνη στην άνιση μάχη που έδινε με τα εγκαύματα που είχε υποστεί σε όλο της κορμί από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η 26χρονη Ελισάβετ Χαρδαλούπα, μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού υπέκυψε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Τρίτης.

Η Ελισάβετ την ημερα της πυρκαγιάς βρισκόταν εκεί... Η ίδια προσπάθησε να σωθεί από τις φλόγες όμως δεν τα κατάφερε και όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένη με βαριά εγκαύματα στη ΜΕΘ.

Από τις φλόγες δεν κατάφερε να σωθεί ούτε η μητέρα της, η οποία κατέληξε τον περασμένο μήνα στο ίδιο νοσοκομείο. Όλες τις ημέρες της νοσηλείας της φίλοι και συγγενείς στάθηκαν στο πλευρό της κάνοντας ότι είναι ανθρώπινος δυνατό προκειμένου να σώσουν την 26χρονη κοπέλα. Ωστόσο ο οργανισμός της δεν τα κατάφερε.