Με μία ανάρτηση της στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νέων Σταυρούλα Αντωνάκου, ανακοίνωσε πως το Βεάκειο θερινό θέατρο Πειραιά είναι έτοιμο να λειτουργήσει ξανά.

 Μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, παραστάσεις που το χειμώνα έγιναν sold out και άλλες παιδικές για τους μικρούς μας φίλους, βρίσκονται στο πλούσιο πρόγραμμα του ΟΠΑΝ που επιμελήθηκε και το δεύτερο κύκλο παραστάσεων, που θα φέρουν όλους τους Πειραιώτες ένα βήμα πιο κοντά στον Πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

Αναλυτικά η ανάρτηση της προέδρου του ΟΠΑΝ Σταυρούλας Αντωνάκου:

Με αφορμή την συναυλία αυτή, που σημειώνω ότι όλα τα έσοδα θα δοθούν στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας και θα συμμετάσχουν μεγάλες λαϊκές φωνές της χώρας μας όπως ο Βασίλης Καρρας, θα ήθελα να πω κάτι ενδιαφέρον...

Το Βεάκειο είναι ένα θέατρο θερινό, που στόχος του είναι να προσελκύσει όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα απ’ τα γούστα στο θέατρο η’ την μουσική!

Φέτος το πρόγραμμα λοιπόν καταρτίστηκε με αυτόν τον στόχο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια!

Ήρθαν και θα έρθουν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις όπως:

Αγαμέμνων-Αντιγονη-Ηλεκτρα-Αχαρνης-Πέρσες-Βάτραχοι-Εκκλησιάζουσες-Αγαμέμνων-Θεσμοφοριάζουσες παραστάσεις που παίχτηκαν στην Επίδαυρο και σε όλη την Ελλάδα με τεράστια επιτυχία!

Θεατρικές παραστάσεις που απευθύνονταν σε κοινό μικρότερης ηλικίας όπως το Μαντάμ Σουσού-Γοργόνες και μάγκες-Μόλις χώρισα-Μαμά Μια-Παράξενο ζευγάρι-Αλέξης Ζορμπάς.

Συναυλίες με τους Γιώτα Νέγκα-Θέμης Αδαμαντίδης-Ελένη Βιτάλη-Μάριος Φραγκούλης-Πέγκυ Ζήνα-Άντζελα Δημητρίου-Λένα Αλκαίου-Τόλης Βοσκόπουλος-Ελένη Πέτα.

Παιδικές παραστάσεις Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες-Τζόκερ-Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια-Xana zoo-Ο καραγκιόζης-Πήτερ Παν-ο θησαυρός των Στρουμφ-Χένσελ και Γκρέτελ-Sancara-Τζακ η φασόλια.

Παραστάσεις ξένης παραγωγής όπως Tiger Lillie’s-Buenos Tangos.

Παράλληλα επι 15 μέρες στο Βεάκειο πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ όλων των δομών και τομέων του Δήμου Πειραιά και παραστάσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Καταλήγω λοιπόν και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του αν ως δημοτική αρχή συμπεριλάβαμε τα πάντα, για να προσφέρουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με πολυποίκιλες παραστάσεις για όλο το κοινό!

Και συνεχίζουμε!