Το νέο τεύχος του Car and Driver ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Αποκλειστικά με Παραπολιτικά

Διαβάστε στο τεύχος Σεπτεμβρίου:

Μεγάλο αφιέρωμα SUV/Crossover: Το Top 20 των σημαντικότερων μοντέλων ελεύθερου χρόνου σε ένα μοναδικό τεύχος! Ακόμα, δοκιμάζουμε το νέο Volkswagen Touareg. Πιο εντυπωσιακό, πολυτελές και hi-tech από ποτέ, έτοιμο για τις πιο extreme αποστολές. Επίσης, μάθετε τα πάντα για το νέο Suzuki Jimny που έρχεται και επαναπροσδιορίζει την κατηγορία. Ανάλυση: Πόσο θα επηρεάσει τις τιμές των αυτοκινήτων ο νέος κύκλος κατανάλωσης WLTP.

Μαζί, συλλεκτικά Fidget spinners, σε πολλά χρώματα

Είναι μικρά, χρωματιστά και απίστευτα διασκεδαστικά! Πρόκειται για μία κατασκευή σε σχήμα έλικα που στροβιλίζεται γύρω από έναν κεντρικό δίσκο. Όσο το spinner γυρνάει, μπορείτε να το ισορροπήσετε στα δάχτυλα των χεριών, των ποδιών, στη μύτη, στο μέτωπο ακόμα και στην άκρη του παπουτσιού σας! Παίξτε fidget spinner παντού, στις διακοπές, στην παραλία, στο σπίτι, στις παιδικές χαρές, στα πάρκα! Εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τα φανταστικά σας κόλπα και κάντε το spinner σας να στριφογυρίζει περισσότερη ώρα απ’ όλους!

Ακόμα,

Το εκπληκτικό CD «Γλυκερία, BEST OF – Ακολούθησα ένα αστέρι»

Ένα απάνθισμα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα πιο όμορφα τραγούδια των τελευταίων χρόνων περιλαμβάνει η μοναδική συλλογή της Γλυκερίας "Ακολούθησα ένα αστέρι". 

Με αφετηρία τις μεγάλες επιτυχίες από τον τελευταίο της δίσκο (Ακολούθησα ένα αστέρι, Πατρίδα, Γίναμε ξένοι) και το «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» η συλλογή εν συνεχεία επικεντρώνεται σε αγαπημένες στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος όπως τα «Ότι αγαπώ είναι δικό σου», «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα», «Θα μ' αγαπήσεις», σε συνεργασίες της με σπουδαίους Έλληνες τραγουδιστές όπως ο Πασχάλης Τερζής (στο τραγούδι «Χαθήκαμε») αλλά και την συνεύρεση της με κορυφαίους καλλιτέχνες του εξωτερικού όπως η Natacha Atlas (Αγάπη χιόνι) και ο Omar Faruk Tekbilek (Leilim ley).

Το CD περιλαμβάνει:
1. Με λεηλάτησες
2. Ακολούθησα ένα αστέρι 
3. Πατρίδα
4. Η νύχτα μυρίζει γιασεμί
5. Γίναμε ξένοι
6. Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα
7. Ότι αγαπώ είναι δικό σου
8. Χαθήκαμε
9. Να ξαναρθείς
10. Leilim lei
11. Απόψε σιωπηλοί
12. Θα μ’ αγαπήσεις
13. Αγάπη χιόνι
14. Αναπνοή ανατολή
15. Φεγγαράδες στις Κυκλάδες
&

Η αγαπημένη σειρά των παιδιών Σίμερ και Σάιν, σε DVD!

Οι δίδυμες αδελφές Σίμερ και Σάιν είναι τα μυστικά τζίνι της Leah! Η Leah βρίσκεται πάντα σε κάποιο δίλημμα και χρειάζεται τη βοήθειά των μαγικών της φίλων και τα τζίνι είναι πάντα πρόθυμα να της εκπληρώσουν τρεις ευχές κάθε ημέρα. Όμως μερικές φορές, παρερμηνεύουν τις επιθυμίες της Leah, άλλες πάλι εκπληρώνουν ευχές, τις οποίες δεν ήθελε να κάνει! Κάθε λάθος ευχή, τους οδηγεί σε μια τρελή περιπέτεια. Τελικά, μέσα από την ομαδική δουλειά, τα τζίνι και η Leah, βρίσκουν τον τρόπο για να διορθώσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται, χωρίς τη χρήση παραπάνω ευχών.

Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα DVD!