Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά στα αυξηθούν, δίνοντας τοπικούς βροχές ή καταιγίδες προβλέπονται την Πέμπτη.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά και βόρεια θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 33 βαθμούς, στα νότια και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 34 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 22 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 22 έως 34 βαθμούς, και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειοι έως βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Καλός καιρός στην Αττική με βόρειους ανέμους μέτριους μέχρι ισχυρούς 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 26 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Καλός καιρός και στη Θεσσαλονίκη με νότιους ανέμους ασθενείς έως σχεδόν μέτριους. Η θερμοκρασία από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου.