Ο Θρύλος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ντέρμπι που έκρινε ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α1 Ανδρών της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αφού επικράτησε με 4-0 το Α.Σ. Πέρα (διπλασίασε τις νίκες σε βάρος του περσινού πρωταθλητή, μετά το 4-2 του Α’ Γύρου) και εξασφάλισε την επιστροφή στον θρόνο του! Η ομάδα του Γιώργου Χριστοφοράκη διεύρυνε το αήττητο σερί κάνοντας το «13Χ13» και της αρκεί μια νίκη στα εναπομείναντα 4 παιχνίδια για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Η αυλαία του αγωνιστικού Σαββατοκύριακου άνοιξε το Σάββατο με την άνετη επικράτηση, 4-0 κόντρα στον Άρη Βούλας στην οποία χρησιμοποιήθηκαν οι Μέντες, Σουγρόπουλος και Σταματούρος. Ακολούθησε το ντέρμπι με τον Α.Σ. Πέρα στο οποίο ο Θρύλος κυριάρχησε απόλυτα.

Αρχικά ο Ένιο Μέντες επικράτησε με 3-0 του Κώστα Κωνσταντινόπουλο, ακολούθησε η επικράτησε με το ίδιο σκορ του Κώστα Παπαγεωργίου κόντρα στον Γιώργο Κωνσταντινόπουλο και έπειτα ο Τάσος Ρηνιώτης νίκησε με 3-2 τον Κώστα Λαγογιάννη. Στο διπλό το δίδυμο των Μέντες-Ρηνιώτη κέρδισε με

3-2 τους Κώστα και Γιώργο Κωνσταντινόπουλο και έκανε το 4-0 που φέρνει τον Ολυμπιακό αγκαλιά με τον τίτλο! Από κει και πέρα την Κυριακή ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Ταταύλα στις 10:00 στην αίθουσα του Σ.Ε.Φ. και  απομένει ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο με τρεις αγώνες… διαδικαστικού χαρακτήρα στις 26-27 Μαρτίου.

 

Χριστοφοράκης: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Χριστοφοράκης που επανέφερε την ομάδα στην κορυφή δήλωσε μετά την νίκη-τίτλου στο osfp.gr: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε και μας στέρησαν πέρσι. Το σκορ αντικατοπτρίζει τη διαφορά μας. Και αφιερώνουμε το πρωτάθλημα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε να μας εμψυχώσει! Θα μας βλέπουν πάντα και παντού μπροστά τους». 

15η Αγωνιστική

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Ο. Ταταύλα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι αγωνιστικές που απομένουν

16η Αγωνιστική  (26/3, 16:00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Όμιλος Αντισφαιρίσεως Χανίων

17η Αγωνιστική (26/3, 19:00)

Α.Σ. Πρόοδος Βουτζάς Ραφήνας- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

18η Αγωνιστική (27/3, 13:00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- Α.Ο. Πεύκη