Από το πρωί της Τετάρτης 18 Ιουλίου, από τις 10:00, ξεκινά η διαδικασία της διάθεσης της Κάρτας Φιλάθλου του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2018-19. Μια Κάρτα που έχει τεράστια σημασία. Η αξία της είναι 10€ και το ποσό αυτό πηγαίνει εξ ολοκλήρου στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την οικονομική του ενίσχυση. Και όλοι σας έχετε δει την απογείωση του συλλόγου, το πόσο καταλυτική είναι η συνδρομή του καθενός από εσάς στη γιγάντωση της ομάδας και τις ιστορικές επιτυχίες που πέτυχε ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός οργανισμός στον κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τους τρόπους διάθεσης, είναι τόσο μέσω ίντερνετ όσο και από το τμήμα Μελών και Φιλάθλων. Αυτό βρίσκεται κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7, ενώ θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-18:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνηση: 2111007060 (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00).

Η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου αποτελεί σημαντική οικονομική ενίσχυση για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. και παράλληλα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Euroleague της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και σε επιλεγμένους αγώνες της Α1 μπάσκετ και Κυπέλλου Ελλάδας κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης.

Από την άλλη, υπάρχει η δυνατότητα να την προμηθευτεί κάποιος μέσω ίντερνετ, από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία μέσω ίντερνετ είναι πολύ απλή και διευκολύνει τον καθένα, διότι δεν έχει καθόλου ταλαιπωρία, απλά μερικά βήματα μέσα από το olympiacossfp.gr. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, προτρέπουν τους φιλάθλους που επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά το σύλλογο, να προτιμούν τη διαδικασία μέσω ίντερνετ. Είναι απλή διαδικασία και θα το αντιληφθείτε και στα βίντεο που ακολουθούν.