Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο να φέρει στην ομάδα τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος όπως όλα φαίνονται θα είναι ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Οι «ερυθρόλευκοι», στη συνέχεια, αφού κλείσουν τον νέο τους προπονητή θα επικεντρωθούν στις ανανεώσεις των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους, ωστόσο, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έχουν ξεκινήσει να εξετάζουν περιπτώσεις για τη μεταγραφική τους ενίσχυση.

H «Corrier dello Sport» τονίζει με δημοσίευμά της ότι ένας παίκτης από αυτούς που κοιτάζουν οι Πειραιώτες είναι ο Ντάνιελ Χάκετ.

Η επιστροφή του 31χρονου στον Πειραιά μπορεί να γίνει, καθώς έχει opt out στο συμβόλαιό του με την Μπάμπεργκ για ομάδα της Ευρωλίγκας. Επίσης, η αγάπη του Χάκετ προς την ομάδα, αλλά και του κόσμου του Θρύλου προς εκείνον είναι γνωστά και ίσως παίξουν ρόλο σε περίπτωση που πράγματι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση επιστροφής του.

Βέβαια, επαναλαμβάνουμε ότι οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή είναι άλλες για τους «ερυθρόλευκους» και στη συνέχεια θα εξετάσουν για τη μεταγραφική τους ενίσχυση από το εξωτερικό