Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο αναμένονται την Κυριακή. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενισχυθούν και θα επηρεάσουν κυρίως τα ηπειρωτικά, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία στα βόρεια από 18 έως 28 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 19 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 31 και στην Κρήτη από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 22 έως 28 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, έως το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.