Στις 27 και 28 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στην οδό Ηλία Ηλίου 75, από την Growth Digital, ένα διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επιτυχείς πρακτικές σε σχέση με τις τελευταίες Analytics τεχνολογίες. 
 
Με εισηγητές 12 διακεκριμένα στελέχη από Ελλάδα & εξωτερικό θα συζητηθούν θέματα από Predictive Analytics & Machine learning μέχρι Advanced Analytics for mobile Apps και Data Visualization.
 
Tο συνέδριο απευθύνεται σε digital marketers, e-commerce managers, data analysts, web επιχειρηματίες, στελέχη start-ups και γενικά όλους όσους θέλουν να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στα Analytics καθώς και τον τρόπο να τις αξιοποιούν.
 
Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθεί ένα workshop όπου στο τέλος όλοι όσοι συμμετέχουν θα μπορέσουν να πάρουν την πιστοποίηση της Google στο Analytics.
 
Την επόμενη μέρα θα λάβει μέρος το συνέδριο σε έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Athinais Cultural Center. Μέσα σε δύο μέρες οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν μια πλήρη εκπαιδευτική & διαδραστική εμπειρία που θα τους δώσει εξειδικευμένη γνώση πάνω στον ολοένα αυξανόμενο data-driven κόσμο.
 
H Growth Digital είναι η μοναδική εταιρεία σε όλα τα Βαλκάνια πιστοποιημένη ως Google Analytics Services & Sales Partner. Mε δυνατή τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε Bank Analytics συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως Eurobank, Piraeus Bank, E-shop.gr, Wehkamp, Philip Morris κ.α.
 
Οι εισηγητές που θα παρουσιάσουν στις 28/06 είναι:
 
Daniel Waisberg -Google, Analytics Advocate
Peter O’Neill - Leap Three, Director Analytics Consultancy & MeasureCamp
Steen Rasmussen -IIH Nordic, Web Analytics Evangelist
Kristoffer Ewald - Artefact Global, CIO
Stanislaw Magierksi - Google, GA360 Sales Manager
Mariia Bocheva - Owox, Head of Sales & Marketing
Ioannis Koutrakos - Microsoft, Head of Marketing Greece, Malta, Cyprus
Elena Chrisafogeorgou - Papastratos, RRPs Strategic Intelligence Manager
Elpidoforos Papanikolopoulos - Eurobank, Head of Digital Analytics & Performance Marketing
Gerasimos Nikolopoulos - Growth, CEO
Elena Chailazopoulou - Convert Group, Head of eRetail Audit
George Zografos -  adaplo, Lead Engineer
 
Για εγγραφές επισκεφθείτε τη σελίδα http://analytics-summit.growth.gr/