Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 23 Ιούνιου με 4 μεγάλες προσφορές

Το ολοκαίνουριο βιβλίο του Δρα. Δημήτρη Γρηγοράκη «Έτσι νικάμε τα αυτοάνοσα». Ο απόλυτος διατροφικός οδηγός πρόληψης και αντιμετώπισης των αυτοάνοσων διαταραχών!

Τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για μία σύγχρονη πανδημία κρουσμάτων αυτοάνοσων διαταραχών. Υπάρχουν δεκάδες σπάνια και μη αυτοάνοσα νοσήματα, στην πραγματικότητα όμως το εξής ΕΝΑ: Αυτό της διαταραχής του ανοσοποιητικού, η οποία εκφράζεται κατά περίπτωση στο εκάστοτε όργανο στόχος που παρουσιάζει συγκεκριμένη γονιδιακή ευαισθησία. Ταυτόχρονα είναι γνωστό ότι η ανάπτυξη, ωρίμανση και κατ' επέκταση η ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι κατεξοχήν διατροφοκεντρική. Επομένως, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αυτοάνοσων πέρα από την εκάστοτε φαρμακευτική αγωγή κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η διατροφική φροντίδα του πολύτιμου ανθρώπινου συστήματος που ονομάζεται ανοσοποιητικό.

Αυξανόμενες επιστημονικές πληροφορίες τονίζουν τη διατροφοεξαρτώμενη φύση των αυτοάνοσων και τη σημασία των διατροφικών συστατικών στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι βέβαιο ότι ορισμένες θρεπτικές ουσίες μπορούν να συμβάλουν, ίσως πολλές φορές και καλύτερα από τη φαρμακευτική αγωγή, στην αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών. Αυτό επιβεβαιώνεται διαρκώς, από ολοένα και περισσότερες επιστημονικές ανακαλύψεις που σημειώνονται στο συγκεκριμένο πεδίο έρευνας. Σε κάθε περίπτωση, η αποκλειστική φαρμακοκεντρική αντιμετώπιση των αυτοάνοσων δεν μπορεί παρά να αποτελεί μία μονομερή φροντίδα.

Σε αυτή την εκτενή μελέτη, αναλύεται η έννοια της «ανοσοπροστατευτικής» διατροφής και η ορθή προσέγγιση της αντιμετώπισης των αυτοάνοσων νοσημάτων. Συγκεκριμένα, συστήνονται στρατηγικές αντιμετώπισης του εμπλεκόμενου καταστροφικού τρίπτυχου: ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ – ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ – ΦΛΕΓΜΟΝΗ. Επιπλέον, απαντώνται σε ερωτήματα σχετικά με την κληρονομική φύση των αυτοάνοσων, το ρόλο της βιταμίνης D, τις αλήθειες και τους μύθους που διέπουν τη διαχείρισή τους, τις αναγκαίες εξετάσεις, τα συμπληρώματα διατροφής κ.ά. Τέλος, παρουσιάζεται αναλυτικά η διατροφική διαχείριση των πλέον διαδεδομένων αυτοάνοσων (Σακχαρώδης διαβήτης 1, Νόσος Crohn, Ελκώδης κολίτιδα, Κοιλιοκάκη, Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Θυρεοειδίτιδα Hashimoto, Λεύκη, Ερυθηματώδης λύκος, Ψωρίαση, Σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ.) και συνοπτικά έτερων περισσότερο σπάνιων νοσημάτων. Ένα μοναδικό σύγγραμμα για τα ελληνικά δεδομένα, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους (άτομα που επιθυμούν να προστατεύσουν το ανοσοποιητικό τους, ασθενείς με αυτοάνοσες διαταραχές, ευαισθητοποιημένους επιστήμονες υγείας: διατροφολόγους, ανοσολόγους, αλλά και σε όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται στη θεραπευτική προσέγγιση των αυτοάνοσων) έναν απόλυτο οδηγό πρόληψης και αντιμετώπισης των αυτοάνοσων διαταραχών.

Μαζί, 

Το νέο ακυκλοφόρητο CD “Greek Summer Hits 2018”, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

Μη χάσετε την ολοκαίνουρια εκπληκτική συλλογή που κυκλοφορεί για πρώτη φορά με εφημερίδα και περιλαμβάνει την μεγάλη επιτυχία του Πάνου Κιάμου, «Θέλω να σε ξαναδώ» και πολλά ακόμα νέα τραγούδια από αγαπημένους καλλιτέχνες που κυκλοφορούν για πρώτη φορά σε CD!

To CD περιλαμβάνει τις επιτυχίες:
Θέλω να σε ξαναδώ – Πάνος Κιάμος, Βο και Super Sako
Πίσω – Γιώργος Σαμπάνης
Όλα μοιάζουν καλοκαίρι – Μέλισσες
Μείνε – INCO
Bellagio – Goin’ Through
Θηρίο – Μελίνα Μακρή
Στη δική μου αγκαλιά – Κωνσταντίνος Αργυρός
Νόμος – Μύρωνας Στρατής
Υποκρίνεσαι – Λούκας Γιόρκας
Πότε θα έρθεις – Θέμης Παναγιωτίδης
Ούτε ο Θεός – Μαρίνα Αγγέλου


Ακόμα,

Ένα νέο βιβλίο από τη σειρά «Σύγχρονη Λογοτεχνία»

Αποκτήστε ένα νέο βιβλίο σύγχρονης λογοτεχνίας από τους πιο αξιόλογους, Έλληνες και ξένους, νέους συγγραφείς και ζήστε μέσα από τις σελίδες του ιστορίες γεμάτες πάθος, ένταση, έρωτα και περιπέτεια!

& Mόνο με την απλή έκδοση των 2€, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, για να επιλέξετε:

Ένα βιβλίο ξένης λογοτεχνίας από τις εκδόσεις BELL 
Αποκτήστε ένα καταπληκτικό βιβλίο τσέπης από τις εκδόσεις Bell και ζήστε μέσα από τις σελίδες του τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες γεμάτες ένταση, πάθος, έρωτα, δράση και αγωνία! Επιλέξτε την έκδοση που προτιμάτε και παρασυρθείτε σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο φαντασίας.

ή

Ένας τόμος, 64 σελίδων, με Σταυρόλεξα!

Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!

ή

Ένας τόμος, 64 σελίδων, με Σταυρόλεξα! 

Διασκεδάστε όλες τις στιγμές της ημέρας, στο σπίτι, στο λεωφορείο, στη παραλία με το «Το κλειδί του λύτη» και ακονίστε το μυαλό σας με τα σταυρόλεξα της νέας εποχής! Σκανδιναβικά, κλασικά, διαγράμματα, αμερικανικά και sudoku για δυνατούς λύτες.. και όχι μόνο!