Ο Πειραιώτης Νίκος Μααστρογιάννης είναι το πρόσωπο που δέχτηκε την επίθεση από τη βουλευτής της Β΄εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. 

Όπως καταγγέλλει στο  peiraiasnews.gr ο κ. Μαστρογιάννης, υπήρξε συνεργάτης της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου με την οποία όμως δεν έχει καμία επαγγελματική σχέση εδώ και μήνες. Παράλληλα σχετικά με το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή ο ίδιος δήλωσε πως δεν μπορεί να ξέρει γιατί του επιτέθηκε μπροστά σε κόσμο η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Επιπρόσθετα ο κ. Μαστρογιάννης για να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της κυρίας Μεγαλοοικονόμου, ανήρτησε και κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, οι οποίες δείχνουν την άδεια που του χορηγήθηκε από τη Βουλή, με εντολή της κυρίας Μεγαλοοικονόμου, προκειμένου να παρκάρει το αυτοκίνητο του.

Η αδεία αυτή που αποστέλλεται στον πρόεδρο της Βουλής και υπογράφεται από την κ. Μεγαλοοικονόμου αναφέρει ξεκάθαρα επάνω πως ο κ. Μαστρογιάννης είναι συνεργάτης της.