Έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο με προσκεκλημένους όλους τους αυτοδιοικητικούς του Πειραιά και της Δυτικής Αττικής, α’ και β’ βαθμού, πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου στο κτίριο του Ε.Β.Ε.Π..

 Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε ενόψει των επικείμενων αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης: «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ» που πραγματοποιεί το κόμμα της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Τ. Γαϊτάνης, ο βουλευτής της Α΄ εκλογικής περιφέρειας Πειραιά Κ. Κατσαφάδος, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η εκδήλωση έγινε παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο οποίος κατά την ομιλία απαρίθμησε έναν-έναν τους λόγους για τους οποίους το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά ζήτησε την κατάργηση του νομοσχέδιου «Κλεισθένης Ι.» και κατήγγειλε τις σκοπιμότητες  που βρίσκονται πίσω από αυτό.