Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να βρεθεί η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα (06/05) στις 19:00 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τον 2ο τελικό της διοργάνωσης. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 1-0 στη σειρά των τελικών και με νίκη στο αποψινό παιχνίδι θα αποκτήσουν τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση ακόμη μίας κούπας.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να «καρφώσουν» ξανά τον ΠΑΟΚ, να κάνουν το 2-0 και έτσι την ερχόμενη Τετάρτη (09/05) να έχουν μία τεράστια ευκαιρία να σηκώσουν τον τίτλο στο Ρέντη, καθαρίζοντας τους Θεσσαλονικείς.

Ο Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι στην Πυλαία, ώστε να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους, πανηγυρίζοντας μία ακόμη σπουδαία νίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για αυτό τον αγώνα αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν  Ράουβερντικ.