Στον Ολυμπιακό είναι υποχρεωμένοι να πορευτούν, παρά τα προβλήματα και να κοιτάξουν μπροστά. Οι τραυματίες θα πάρουν χρόνο για να επανέλθουν υγιείς και να είναι έτοιμοι στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και στα σημαντικά παιχνίδια, αλλά έως τότε χρειάζεται και ειδική διαχείριση σε αυτούς που θα κληθούν να καλύψουν τα όποια τα κενά και τις ανάγκες. Γιατί πρόβλημα δεν είναι μόνο όταν λείπει κάποιος αλλά και η έξτρα προσπάθεια που κάνει αυτός που καλείται να τον καλύψει.

Στο ΣΕΦ έχουν ξεκινήσει δουλειά για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 5/05 και ώρα 17:00) για το πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην μπορεί να βγάλει το πρόγραμμα που θέλει καθώς οι απουσίες είναι αρκετές. Γιώργος Πρίντεζης, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βασίλης Σπανούλης συνεχίζουν να ακολουθούν τα προγράμματα θεραπείας που έχουν καταρτιστεί γι αυτούς και δεν θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του αρχηγού θα εκτιμάται καθημερινά αλλά αναμένεται να του δοθεί χρόνος για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση του ενώ για τους δύο ψηλούς, ο χρόνος αποθεραπείας εκτιμάται στις 20 ημέρες.

Από κει και πέρα, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς συνεχίζει να προπονείται ο Κώστας Παπανικολάου (γόνατο) και ο Γιώργος Μπόγρης κάνει από την πλευρά του, αλλά όποτε πονάει βγαίνει έξω και βάζει πάγο, ενώ, ο Κιμ Τιλί έχει τεθεί νοκ άουτ και τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο.