Μια μεγάλη προσωπικότητα από το χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου βρέθηκε την Παρασκευή στο αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού, στο Ρέντη. Ο λόγος για τον Κάρλος Κεϊρόζ, τον Πορτογάλο τεχνικό της εθνικής ομάδας του Ιράν. Ο 65χρονος προπονητής συναντήθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς, τον Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και τους δύο Ιρανούς των «ερυθρολεύκων», τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Εσάν Χατζησαφί.

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης και βοηθός προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τα τελευταία χρόνια ομοσπονδιακός τεχνικός στο Ιράν και οδηγεί την ασιατική χώρα σε τελικές φάσεις διοργανώσεων. Το Ιράν, μάλιστα, ήταν από τις πρώτες –χρονικά- ομάδα που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Κεϊρόζ μίλησε με τους δύο Ιρανούς του Ολυμπιακού, τους οποίους περιμένει μετά του τέλος του πρωταθλήματος καθώς θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του, για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Βεβαίως συνομίλησε και με τον Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και με τον νέο προπονητή του Θρύλου και συμπατριώτη του, τον Πέδρο Μαρτίνς.

Και αυτό που είχε να σχολιάζει ο Κάρλος Κεϊρόζ ήταν πώς έμεινε εντυπωσιασμένος με όσα είδε! Μην ξεχνάμε ότι έχοντας δουλέψει σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύο από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο, ξέρει καλά τι σημαίνουν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και καλά εξοπλισμένα προπονητικά κέντρα συλλόγων. Και έλεγε τα καλύτερα στους «ερυθρόλευκους» για όσα είδε στο Ρέντη!