Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά επισκέφθηκε σήμερα η Βουλευτής Α΄ Πειραιώς με το Ποτάμι κα Σταυρούλα Αντωνάκου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Αρχιπλοίαρχο κ. Χρήστο Ζαφειρίου και τον Υπολιμενάρχη κ. Κυριάκο Κουράκο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν στα σώματα ασφαλείας. Στη συνέχεια η κα Αντωνάκου επισκέφθηκε τους χώρους του Κεντρικού Λιμεναρχείου, συνομίλησε με το προσωπικό και έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό Σώμα για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει στο θέμα του μεταναστευτικού.

Χθες η κα Βουλευτής έδωσε το παρών στην «Φλόγα της Αγάπης» της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκτελωνιστών Πειραιώς-Αθηνών και οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Στην ομιλία της η κα Αντωνάκου συνεχάρη το Σύλλογο για τις πρωτοβουλίες που κινούνται στην κατεύθυνση ανάδειξης της σπουδαιότητας της εθελοντικής αιμοδοσίας, τονίζοντας παράλληλα την σημαντική προσφορά του Συλλόγου στην κοινωνία του Πειραιά.