Σημαντικές αποκαλύψεις έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Γεωργιάδης από τα γραφεία της Πειραιώς κατήγγειλε την κυβέρνηση και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ότι έχει συστηθεί μια εγκληματική συμμορία με στόχο την Υγεία.    

«Σκευωρία η καταγγελία για παράνομες προσλήψεις»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αρχικά κατήγγειλε την προσπάθεια του κ. Πολάκη να δημιουργήσει συνθήκες προκειμένου να κατηγορηθεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για παράνομες προσλήψεις. «Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης καταγγέλλει ότι έχω κάνει παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι προσλήψεις αυτές ούτε δικές μου ήταν ούτε παράνομες. Είχαν αποφασιστεί σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.»

Ο κ. Γεωργιάδης κατήγγειλε τον κ. Πολάκη ότι «εξαφάνισε» έγγραφο που αποκάλυπτε τις νόμιμες διαδικασίες με τις οποίες είχαν γίνει οι προσλήψεις και μάλιστα με σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

Εταιρεία σεκιούριτι

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε προσπάθεια σκευωρίας από την πλευρά του κ. Πολάκη προκειμένου να τον εμπλέξει με το θέμα των προσλήψεων γι’ αυτό και όπως αποκάλυψε «φρόντισε να εξαφανίσει και το σχετικό έγγραφο από το Πρωτόκολλο».   Αποκαλύψεις έκανε ο κ. Γεωργιάδης και για το θέμα της εταιρείας σεκιούριτι του ΚΕΕΛΠΝΟ και τα 8 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν με εντολή του κ. Πολάκη.

Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης τα χρήματα δόθηκαν παράνομα στην συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία σύμφωνα με τρεις αποφάσεις έπρεπε να είχε απομακρυνθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ, διότι αλλοίωνε το πρωτόκολλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Γεωργιάδης ωστόσο ανάγνωσε σχετικό e-mail-επιστολή που εστάλη από εργαζόμενη στο ΚΕΕΛΠΝΟ και αποκάλυπτε πως την ώρα που μετακόμιζε η εταιρεία security από το ΚΕΕΛΠΝΟ, βρέθηκε ένα φλασάκι το οποίο «έκαιγε» τον υπουργό και τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Γεωργιάδης «το στικάκι αυτό είχε στοιχεία που αποδεικνύουν την εγκληματική οργάνωση που έχει στήσει ο κ. Πολάκης προκειμένου να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Σ’ αυτό υπάρχει εντολή προκειμένου να αφαιρεθούν σημαντικά έγγραφα από το πρωτόκολλο.

Περισσότερα στο parapolitika.gr