Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Kώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δήθεν εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ΣΚΑΙ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και αποτελεί ακόμη μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας που ξεκίνησε από τη γνωστή «παρεούλα», όπως επισήμανε.

«Η δήθεν εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ΣΚΑΙ είναι μια ακόμα ιστορία επιστημονικής φαντασίας και τρέλας, που ξεκινάει από τη γνωστή «παρεούλα» και αναπαράγεται από τα πρόθυμα και πληρωμένα φερέφωνα των γνωστών ΜΜΕ».

Η σχετική πληροφορία που σερβίρεται συχνά-πυκνά στο αναγνωστικό κοινό, έχει μια και μόνη σκοπιμότητα. Να αποπροσανατολίσει από το διεθνές ρεζιλίκι της χώρας, που προκλήθηκε από το μιντιάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Ιβάν Σαββίδη. Μέσα Ενημέρωσης που αναζητούν ρόλο και εσχάτως και μέτοχο ανακαλύπτουν αγοραπωλησίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινακης, έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το θέμα,ότι απλά ανήκει στη σφαίρα φαντασίας, των χρηματοδοτούμενων από τον Ιβάν Μέσων