Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ Α.Π.Ο. Κερατσινίου και Χαραυγής (2-0) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου "Γιώργος Ξηράκης" της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (Ε.Π.Σ.Π.).

400 οπαδοί της Χαραυγής ακολούθησαν την ομάδα τους στο γήπεδο "Παναγιώτης Σαλπέας" στο Σχιστό, όταν υπήρχαν στο γήπεδο και 300 οπαδοί του Κερατσινίου. Στο πρώτο ημίχρονο το Κερατσίνι προηγήθηκε με 1-0, ενώ η Χαραυγή αγωνιζόταν με δέκα παίχτες, με την απ’ ευθείας αποβολή με κόκκινη του Νίκου Γεροπαναγιώτη. 

Μετά το 1-0 πραγματοποιήθηκε εισβολή των οπαδών της Χαραυγής στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον πάγκο του Κερατσινίου και στον διαιτητή. Για να ξεκινήσει μάλιστα το δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο κατέφθασαν διμοιρίες των ΜΑΤ για να εγγυηθούν την ασφάλεια των γηπεδούχων! 

Ο διαιτητής ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αφού ήρθαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ. Στο 90' έκανε το 2-0 το Κερατσίνι, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα και κάπου εκεί επικράτησε το χάος με ξύλο ανάμεσα στους παίχτες των δυο ομάδων και τα ΜΑΤ να μπαίνουν στο γήπεδο για να επιβάλλουν την τάξη.

Το φύλλο αγώνα του διαιτητή της αναμέτρησης καίει και τις δύο ομάδες, οι προκλήσεις του μασέρ του Κερατσινίου, η διακοπή, τα μπουκάλια και ο "Μάκης" στον διαιτητή να λέει: "Δεν πρόκειται να κάνεις Πάσχα"

Τα άγρια έκτροπα που έγιναν στον ημιτελικό περιγράφει στο φύλλο ο διαιτητής του αγώνα Κουβέλης. Όλα ξεκίνησαν όταν στην επίτευξη του πρώτου γκολ του Κερατσινίου, σύμφωνα με τον διαιτητή, ο μασέρ του Κερατσινίου κατευθύνθηκε στην πλευρά των οπαδών της Χαραυγής και τους προκάλεσε με χειρονομίες, φωνάζοντάς τους: "Θα σας γ... εδώ μέσα".  Στη συνέχεια επικράτησε γενική αναταραχή με αψιμαχίες και είσοδο παραγόντων στον αγωνιστικό χώρο.

Κερατσινίου 2

Ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος κάνει λόγο και για τα επεισόδια που επικράτησαν στην λήξη του παιχνιδιού. Με τα μπουκάλια, τις καρέκλες και τις σιδερόβεργες που πέταξαν προς αυτόν οι φίλαθλοι της Χαραυγής, αλλά και το ξύλο με τα ΜΑΤ των παιχτών των φιλοξενούμενων.

Αναφέρει επίσης τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε από φίλαθλο της Χαραυγής εν ονόματι Μάκη, που του είπε χαρακτηριστικά: "Δεν πρόκειται να κάνεις Πάσχα" και άλλα... "γαλλικά".