• Αθλητισμός
  • > ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Επέστρεψαν "νύχτα" τους βαθμούς στον ΠΑΟΚ, δικαίωσαν την αλητεία

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Επέστρεψαν "νύχτα" τους βαθμούς στον ΠΑΟΚ, δικαίωσαν την αλητεία

Η «μπόχα και η δυσωδία» του ελληνικού ποδοσφαίρου αναδύεται από την απαράδεκτη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με τον τραυματισμό του Γκαρθία, που αποτέλεσε την αιτία της μη διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Πρόκειται για σούπερ σκάνδαλο υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης που την σπρώχνουν για να πάρει πρωτάθλημα, ενώ δεν το δικαιούται και παράλληλα «ευλογούν» τη βία που υποτίθεται ότι το κράτος την πολεμά. Τέτοιο σκάνδαλο δεν έγινε ποτέ τα τελευταία χρόνια, τέτοια απόφαση-τέρας δεν έχει προηγούμενο αφού δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς και κανονικά έπρεπε να μείνει η πρωτόδικη ποινή.

Μετά από «μαγειρείο» έντεκα ωρών η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, εξέδωσε απόφαση με την οποία γελάει όλη η Ελλάδα. Συγκεκριμένα: ο ΠΑΟΚ τιμωρείται μόνο με μηδενισμό (σ.σ. που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός παίρνει το ματς με 3-0), όμως γλίτωσε, τόσο την αφαίρεση βαθμών, όσο και την τιμωρία της έδρας, άρα την Κυριακή (11/03) θα υποδεχθεί την ΑΕΚ παρουσία των φιλάθλων του. Επίσης, παρέμεινε και το πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Κύριοι, σας πήρανε χαμπάρι. Η χούντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τη στήριξη της κυβέρνησης, έδειξε το… μεγαλείο της για μια ακόμη φορά. Όλα για όλα για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, χωρίς να κρατούν τα προσχήματα, χωρίς κανέναν σεβασμό στους φιλάθλους. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα έσπασαν σε Κέρκυρα, Γιάννινα, αλλά και στον εν γένει χώρο του γηπέδου της Τούμπας, μόλις έγινε γνωστό ότι δεν γίνεται ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, όμως η ΠΑΕ δεν τιμωρήθηκε για τίποτα από όλα αυτά.

Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον ΠΑΟΚ δεν προβλέπεται από κανέναν κανονισμό.
 
 

 

 

 

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES