Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και την διοίκησή του. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μάκης Γκαγκάτσης, απείλησε και επιχείρησε να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μπούνε με το… ζόρι οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο, παρότι χτύπησε ο προπονητής, Όσκαρ Γκαρθία, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Όπως καταγγέλλουν οι ιθύνοντες της αποστολής του Θρύλου στην Τούμπα ο Γκαγκάτσης προσπάθησε να τους εκφοβίσει ότι θα γίνουν χειρότερα, λέγοντας τους: «Πως θα φύγετε από ‘δω απόψε; Με αυτά που γίνονται θα χορτάσετε πέτρες»!

Είναι ασύλληπτο και δεν μπορεί να το εξηγήσει ανθρώπινος νους ότι οι μπροστάρηδες της… εξυγίανσης θέλουν να μπει η ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο, ενώ οπαδός της ΠΑΟΚ τον χτύπησε στο πρόσωπο με αντικείμενο που πέταξε από την μεριά των επισήμων!

Προφανώς ξέχασαν ότι πέρυσι με ένα ίδιο περιστατικό και ενώ ο ΠΑΟΚ έχανε στην Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (1-0) ο τότε προπονητής τους, Βλάνταν Ίβιτς, χτύπησε στο κεφάλι από αντικείμενο και το ματς διακόπηκε.

Αυτοί θέλουν και την πίτα γερή και τον σκύλο χορτάτο. Αλλά τι να περιμένει κανείς από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, που έκανε τα πάντα για να αλλάξει έδρα η εθνική ομάδα για να παίζει στην Τούμπα, όπου οι οπαδοί της ομάδας τους υψώνουν την βουλγαρική σημαία.

Περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη…