Όπως γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» ο Βάιος Μπαλάφας, οι διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη 4-0, είχαν μια ιδιαίτερη επίσκεψη στα αποδυτήρια κατά το ημίχρονο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, επισκέπτης ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που εκτός του ότι συνηθίζει να κάνει... ντου, φαίνεται να έχει και μεγάλη σχέση με τον... ΟΣΕ. Και θα καταλάβετε πολύ καλά γιατί γράφεται κάτι τέτοιο.

Το ρεπορτάζ λοιπόν γράφει πως ο Μελισσανίδης μπούκαρε στα αποδυτήρια και εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για δύο πέναλτι που δεν υπέδειξε ο ρέφερι της αναμέτρησης στο 2' και το 4', που κατά τη γνώμη του ήταν υπέρ της ΑΕΚ. Το ημίχρονο έληξε με 4-0 υπέρ της ΑΕΚ, με τον Μελισσανίδη να λέει στους ρέφερι.

«Θα σας γ@μ.... Ήρθατε να παίξετε για τον Βορρά. Θα πάτε να σφυράτε για τα τρένα», φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης στους ρέφερι, στέλνοντας το... μήνυμά του. Πάντως, δεν είπε κάτι ούτε για τα γκολ του Βράνιες, με τον παίκτη να είναι οφσάιντ, παρά τα άφησε να περάσουν... φλου.

Και το ερώτημα που τίθεται αυτή τη στιγμή, είναι το εξής. Με βάση τον κανονισμό, απαγορεύεται επίσκεψη παράγοντα στα αποδυτήρια ειδικά στο ημίχρονο. Δεν πρέπει κάποιος να επιληφθεί του θέματος; Ή μήπως ο Μελισσανίδης δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ; Αν δεν έχει, τι δουλειά έχει ακόμα και στο γήπεδο; Οι αρμόδιοι, όμως, μετά από απόφασή τους, είχαν τονίσει πως έχει ρόλο στην ΑΕΚ. Άρα, ως τί πάει στα αποδυτήρια;