Προκαλεί ξανά η ΚΕΔ με Φούφη

Μαζί με τον Σπύρο Γκόντα ήταν στη συνέλευση των διεθνών διαιτητών με την ΚΕΔ, την ώρα που οι Παπαπέτρου και Κορομηλάς απουσίαζαν γιατί είχαν αγώνες στο Eurocup. Η συζήτηση δεν βγήκε πουθενά, ο Γκόντας μπήκε και πάλι στη λίστα με τους διαιτητές που σφύριξαν ματς στην Α1, όχι όμως και ο Γιάννης Φούφης, περί ου ο λόγος, ο οποίος ήταν ο μοναδικός από τους… ευρωλιγκάτους ρεφερί που δεν είχε διευθύνει αναμέτρηση την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Φούφης επέστρεψε λοιπόν έστω και με μία εβδομάδα καθυστέρηση. Ο διεθνής διαιτητής λοιπόν ορίστηκε για να σφυρίξει το Καστοριά-Δούκας για την Α2! Ναι καλά διαβάζετε. Η ΚΕΔ για άλλη μία φορά έδειξε πως τιμωρεί τους διεθνείς διαιτητές της, υποβαθμίζοντάς τους να σφυρίξουν ματς της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, την ώρα μάλιστα που οι υπόλοιποι διεθνείς (Σπύρος Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Πέτρος Παπαπέτρου) δεν ορίστηκαν ούτε στην Α2, ούτε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Και αξίζει να σημειωθεί πως έχει ήδη τεθεί από την ίδια να απαντήσουν όλοι οι διαιτητές που θα σφυρίζουν, είτε στην FIBA είτε στην Ευρωλίγκα.

Ελλάς το μεγαλείο σου…

  •  

Περισσότερα από την κατηγορία

TOP STORIES