Με ανάρτησή του στο Facebook όσον αφορά στην υπόθεση Novartis ο Άδωνις Γεωργιάδης καλεί τη Νέα Δημοκρατία σε ενότητα ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν θα στραφεί κατά ενός Νεοδημοκράτη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Αντίπαλος μου είναι ο Σύριζα και στόχος μου να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο πιο γρήγορα γίνεται Πρωθυπουργός, για το καλό της Ελλάδος που έχει πέσει στα χέρια της πιο άθλιας Κυβερνήσεως και ενός αδίστακτου Πρωθυπουργού. Για να γίνει αυτό πρέπει να αποκτήσουμε τη νοοτροπία της φάλαγγος με την οποία οι προγονοί μας κατάφεραν ενώ ήταν λίγοι να νικούν τους πολλούς. Αλλά φάλαγγα χωρίς ενότητα δεν μπορεί να υπάρξει».

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει «ανοικτός σε κάθε έλεγχο» και ξεκαθαρίζει πως αν είχε εμπλακεί με οποιονδήποτε τρόπο στο σκάνδαλο Novartis θα είχε παραιτηθεί από την πολιτική.

«Περιττό να διαψεύσω αυτές τις γελοίες συκοφαντίες, εάν είχα κάνει το ο,τιδήποτε ανάρμοστο στην ιστορία Novartis όχι μόνον θα είχα παραιτηθεί από Αντιπρόεδρος αλλά και από την πολιτική γενικότερα. Είμαι διάφανος και ανοικτός σε κάθε έλεγχο, αρκεί να γίνεται με κανόνες Δικαίου όπως το Σύνταγμα μας ορίζει και όχι για πολιτικές σκοπιμότητες. Σύντομα η Αλήθεια θα λάμψει αλλά έως τότε ίσως η Παράταξη μας να έχει να κερδίσει πολλά αν μάθουμε να είμαστε ο ένας πλάι στον άλλον» γράφει χαρακτηριστικά.

Άδωνις: Η ΝΔ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα-Όποιος εμπλέκεται θα λογοδοτήσει

Την εκτίμηση ότι «πολύ γρήγορα αυτή η υπόθεση θα ξεφουσκώσει, γιατί δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο και όλα είναι συκοφαντίες», εκφράζει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας επίσης ότι «η Novartis επί θητείας του πήρε τα ίδια χρήματα συνολικά που έχει πάρει επί ΣΥΡΙΖΑ κατ΄ έτος» ενώ προσθέτει ακόμη ότι «επί ημερών του έπεσε το μερίδιο αγοράς κατά 5% ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέβει κατά 2%».