H Εμμανουέλα Αργυροπούλου παρουσιάζει την 5η ατομική της έκθεση, «Έρωτας/Φως», με φωτογραφικά έργα εμπνευσμένα από τους ερωτικούς στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 9 Φεβρουαρίου παρουσία του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Η έκθεση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

«Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος λευτέρωσε το συναίσθημα και την φαντασία μου και κάπως έτσι ο Έρωτας έγινε Φως», είπε η Εμμανουέλα Αργυροπούλου.

Για τη φωτογράφο, σχολίασε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Η Εμμανουέλα Αργυροπούλου, στην αρχή με αιφνιδίασε. Κατόπιν με εξέπληξε. Και τελικά με γοήτευσε. Με αιφνιδίασε, γιατί στα καλά καθούμενα, με πληροφόρησε ότι στίχοι από τα τραγούδια μου την ενέπνευσαν για να βγάλει μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της. Η έκπληξη ήρθε, όταν μου έδειξε αυτές τις φωτογραφίες, σε συνδυασμό με τους στίχους μου. Ήταν υπέροχες!»

Ο Δημάρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, είπε για την έκθεση: «Θέλουμε ο Πειραιάς να συμμετέχει ποικιλοτρόπως στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της χώρας. Θα ήθελα να συγχαρώ τη φωτογράφο για την πρωτοτυπία του θέματος και την καλαισθησία των έργων της και εύχομαι κάθε επιτυχία για την έκθεση».

Ατομικές δουλειές της Εμμανουέλας Αργυροπούλου έχουν εκτεθεί σε Αθήνα, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, ενώ έχει συμμετάσχει σε ομαδικές δουλειές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ολλανδία, Βέλγιο και Κωνσταντινούπολη.

Από τις 9 Φεβρουαρίου ως τις 4 Μαρτίου, στο PIRÉE, Κάστορος 78, Πειραιάς, +30 2104082700-02.