Και η Αττική δεν έχει ξεφύγει, καθώς τα προβλήματα παραμένουν στα σημεία που έχει χιονίσει. Η διακοπή κυκλοφορίας παραμένει στην περιφερειακή Πεντέλης (από το ύψος «ΣΝΕΝ 414» έως τη λεωφόρο Διονύσου, στη λεωφόρο Διονύσου από το ύψος του γηπέδου έως το ύψος του Ι.Ν. Αγ. Πέτρου, ενώ στη λεωφόρο Πάρνηθας οι οδηγοί μπορούν να μετακινηθούν μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω. Κλειστό είναι και το τμήμα στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Μάκρης από το ύψος της Ανατολής ως την περιοχή του Διόνυσου.

Το κρύο παραμένει τσουχτερό και σήμερα στην Αττική, όπου δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 9 βαθμούς με τους ανέμους να φτάνουν τα 7 και 8 Μποφόρ.

 

Στα διόδια των Αφίδνων αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και τα φορτηγά μπορούν να μετακινηθούν πλέον, ενώ άνοιξε και η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου, όπου χθες το βράδυ υπήρχαν σοβαρά προβλήματα λόγω της χιονόπτωσης.

Ολόκληρη η Ελλάδα ταλαιπωρείται από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας των τελευταίων τριών ημερών.

Στα ορεινά της χώρας το χιόνι έχει φτάσει πάνω από το ένα μέτρο σε ορισμένα σημεία, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να αντιμετωπίζονται στην Πελοπόννησο (κυρίως στην Αχαΐα, όπου σε μεγάλο κομμάτι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από και προς τα Καλάβρυτα) και τη Στερεά Ελλάδα.